Over ons

Image module

Bij interiorss hebben we het realiseren van een mooi en functioneel interieur herdacht en aangepast aan de manier waarop we nu leven. Een renovatie of herinrichting van je woning of kantoor kan stresserend en tijdrovend zijn. Wij willen dit proces vereenvoudigen. interiorss biedt je een eenvoudige manier om snel en gemakkelijk je droominterieur te realiseren!

Waarom kiezen voor interiorss?

Wij bieden je interieurontwerpdiensten aan op jouw maat. Je krijgt toegang tot een ervaren interieurarchitect die luistert naar jouw wensen en noden. Aansluitend vertaalt de interieurarchitect dit naar een mooie en praktische invulling van jouw ruimte(s).

Als je kiest voor pakket PREMIUM en beslist om een interieurarchitect te ontmoeten voor een gesprek bij je thuis of in je zaak, selecteren we een interieurarchitect uit ons netwerk en uit jouw regio. 

We bieden ook projectcoördinatie aan bij de uitvoering. Dan duiden wij, door ons doorgelichte, aannemers aan en, indien nodig, ook een architect. We verzorgen hierbij de projectcoördinatie en doen budgetcontrole om te zorgen dat alles perfect wordt uitgevoerd binnen de tijd en binnen het budget. Je hebt daarbij steeds een toegewijde contactpersoon die al je vragen beantwoordt.

Onze garantie

Als je niet tevreden bent met het voorstel van je interieurarchitect, laat het ons weten. Dan kan eventueel een andere interieurarchitect een nieuw voorstel doen. Dit zonder extra te betalen vergoeding. 

indien je kiest voor projectcoördinatie, begeleiden we je project. Als de uitvoering dan niet volledig volgens je wensen is, of er treedt een conflict op met een aannemer, kunnen wij optreden om je project terug op het goede spoor te krijgen. We streven ernaar om je een uitstekende ervaring te bieden en behandelen elk probleem dat zich voordoet.

We werken steeds met een vast bedrag als prijs. Er zijn geen verborgen honoraria, noch extra kosten achteraf. Zo krijg je geen onaangename verrassingen aan het einde van de rit. Wat je ontvangt, zijn kwalitatieve en betaalbare interieurontwerpdiensten.

Wij benadrukken ook ten stelligste dat we geen commissies ophalen, noch via leveranciers, noch via aannemers. interiorss is bovendien niet gebonden aan specifieke webshops of winkels. Wij nemen geen commissie op de verkoop van meubilair en accessoires en werken onafhankelijk. Zo kan je er zeker van zijn dat wij je het beste advies geven volgens jouw wensen.

Image module

Ben jij een ambitieuze interieurarchitect en wil je met ons samenwerken?

Laat het ons weten en stuur een mail naar ontwerpers@interiorss.be.